El proper 18 de setembre s’estrena Joc d’amfitrions, el primer reality show de la Xarxa de Comunicació Local, i una de les grans apostes d’aquesta temporada. Es tracta d’un concurs on 12 participants de 12 poblacions de tota la geografia catalana competiran per ser el millor amfitrió.

Produït per La Xarxa amb el suport de Canal Reus TV, el nou programa compta amb la participació directa de 12 televisions locals (les quals abasten els 12 municipis dels concursants): Canal Terres de l’Ebre, Canal Blau TV, EL 9 TV, Lleida TV, TV Girona, Televisió del Berguedà, TV Ripollès, ETV, teleb, Canal Terrassa, VOTV i Olot Televisió.

Joc d’amfitrions s’estrenarà diumenge 18, a les 22.30 h, amb l’emissió d’un resum dels càstings locals d’on sortiran els 12 concursants. A partir de la setmana següent, el programa s’emetrà dissabtes i diumenges a les 22 h. El programa es podrà veure tant a les televisions locals com al canal La Xarxa Televisions de la plataforma Movistar+.

Presentat per Santi Suárez, el programa es divideix en dues etapes, una per als municipis del nord i una altra per als del sud. En cadascuna d’elles hi haurà sis concursants que visitaran les respectives poblacions d’origen. En cada episodi, un dels participants introduirà la resta en els aspectes més rellevants del seu municipi, exercint de guia amb la complicitat d’entitats i associacions locals.

Així, els concursants han de demostrar que dominen la història, la geografia i l’anecdotari de la seva vila, però també han de ser capaços de resoldre qualsevol dubte que els visitants li plantegin. Els mateixos participants seran els encarregats de decidir el guanyador del concurs, que es proclamarà al novembre en una final que se celebrarà a Reus, ciutat neutral de la qual no és originari cap del participants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram