Després d’un estiu farcit de reposicions i amb audiències a la baixa, TV3 espera recuperar el pols i el lideratge amb una renovada graella, la primera amb Jaume Peral com a director. Amb el lema Et vull veure, la programació de tardor de la cadena pública combina fórmules d’èxit i ja assentades amb diverses novetats.

Entre les novetats destaquen El sopar, on Roger de Gràcia comparteix taula i xerrada amb quatre persones de diferents àmbits (els primers són Ferran Adrià, Anna Tarrés, Joel Joan i Judit Mascó), i Fora de sèrie, on un personatge torna a TV3 per conversar amb el convidat que esculli (s’endega amb Andreu Buenafuente, qui convida el president Carles Puigdemont).

La programació de tardor també compta amb dues noves sèries documentals: Emergències, sobre professionals com bombers, policies, metges o infermeres, i Trinxeres, que recorre l’últim front de la Guerra Civil a Catalunya, des del Pirineu al Delta de l’Ebre.

TV3 també estrena El lloc dels fets, docuficció conduïda per Marc de las Heras que mostra indrets de Catalunya on han succeït fets històrics singulars, i presenta nous capítols d’Aeroport, sobre el dia a dia de l’aeròdrom del Prat de Llobregat.

Una altra de les novetats és Glops, un recorregut per la Catalunya vinícola de la mà dels actors Carles Xuriguera i Fel Faixedas.

Aquesta tardor també s’estrenen les segons temporades de les reeixides sèries Merlí i El crac, i tornen dos espais d’entreteniment estrenats l’any passat, Catalunya Experience i Economia en colors.

Finalment, en la graella de TV3 es mantenen puntals com ara El foraster; El gran dictat; la sèrie La Riera, i espais humorístics com Polònia, Crackòvia i APM?

La cadena presenta la nova programació als espectadors aquest dijous, a les 21.55 h, amb l’especial TV3 Confidencial, realitzat per l’equip del Polònia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram