El passat 9 de setembre, coincidint amb el primer aniversari del naixement d’elMón, el grup Totmedia va posar en marxa una edició territorial per a Terrassa que dóna cobertura informativa tant de la ciutat vallesana com de les poblacions de l’entorn (Vacarisses, Rellinars, Matadepera, Viladecavalls, Castellbisbal i Ullastrell). 

MónTerrassa és la tercera edició territorial amb què compta elMón. Les altres dues són delcamp.cat (capçalera que cobreix les comarques tarragonines, incorporada al març) i Tot Sant Cugat (edició digital del setmanari impulsat per Totmedia el 1985).

El nou mitjà disposa de redacció pròpia, està dirigit per Joan Manel Oller, i el seu consell d’administració el presideix el periodista terrassenc Salvador Cot, director d’elMón. El projecte impulsat per Totmedia també compta amb socis locals.

Aquest dijous, MónTerrassa es va presentar en societat a l’edifici modernista Masia Freixa. En l’acte, Cot va explicar als assistents la seva “obsessió” perquè Terrassa tingui un mitjà de referència en català, i es “correspongui amb la normalitat” de la ciutat, ja que històricament la capçalera de referència ha estat el Diari de Terrassa, en castellà.  

“Sabem que és difícil, però estem aquí per intentar-ho i ara pensem que ens en sortirem”, va assenyalar Salvador Cot, segons recull el mitjà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram