L’empresa editora del periòdic Línia Nord, Grup Comunicació 21, ha desmentit una possible absorció de L’Informador de Martorell, tal com publicava el passat dijous Media Scanning, el blog del periodista Jordi Fortuny. Línia Nord recalca que no ha plantejat mai ni oficial ni oficiosament cap absorció de l’històric mitjà fundat el 1979, ni tampoc s’ha plantejat fer-se càrrec del que implicaria: traspàs dels actius i els passius de la marca i de l’estructura laboral, així com del nom de la capçalera.

La informació apunta a fonts de “sectors ben informats de Martorell”, però no específica quins són. A banda, l’autor no va consultar les respectives editores de Línia Nord i L’Informador en una notícia que fins i tot augurava la desaparició de la capçalera martorellenca. Comunicació 21 ha pogut confirmar de l’editora de L’Informador, Edicions 63.000, que la publicació local continua la seva trajectòria amb normalitat.

En la mateixa notícia publicada a Media Scanning, també es feia constar que Grup Comunicació 21 “es va mostrar en desacord amb les conclusions” del seu estudi La possible premsa de referència al Baix Llobregat i l’Hospitalet. En aquest sentit, l’editora recorda que “va detallar punt per punt la falta de rigor tècnic de l’estudi i no pas les seves conclusions que, a més, no apuntaven res de nou: les dues úniques capçaleres d’abast comarcal existents eren les que tenien potencialitat per ser referents comarcals (com no pot ser d’altra manera)”.

Finalment, el blog anuncia la incorporació del periodista Joan Pidelaserra com a nou corresponsal del periòdic mensual Línia Mar, que cobreix informativament l’actualitat de Castelldefels, Viladecans, Gavà i el Prat de Llobregat. Grup Comunicació 21 fa constar que el nom del periodista és Marc Pidelaserra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram