El sindicat CCOO vol que TVE Catalunya recuperi L’informatiu vespre. L’espai va desaparèixer de la graella diària després de 26 anys el setembre de 2013 (abans ja ho havia fet el cap de setmana i se n’havia reduït l’horari), quan va ser substituït pel magazín Vespre a La 2. Aquest estiu, l’informatiu vespertí va tornar a la graella temporalment, però el 12 de setembre va saltar de nou arran del retorn del magazín, ara amb Marta S. Sugranyés com a presentadora i amb l’horari escurçat d’una hora a mitja.

Per a CCOO, tot té una intencionalitat, i acusa el director de RTVE a Catalunya, Carlos González, i el seu antecessor, Eladio Jareño (ara director general de TVE), de no estar interessats en la informació general, variada i plural, sinó només la política, i més concretament en la informació que pugui afavorir el PP. En aquest sentit, denuncia que la gran majoria de convidats del programa “pertanyen a una ideologia afí als qui tenen el control de la Corporació RTVE”, assegura la secció sindical de CCOO a RTVE Catalunya.  

“Fa quatre anys que són al poder i estan complint amb els seus objectius poc a poc, sense pressa, amb canvis que per si mateixos no són gaire importants, però que analitzats en conjunt ens mostren les seves intencions: posar fi a la nostra funció com a servei públic”, afegeix en un comunicat l’organització.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram