Aquest setembre ha començat a emetre l’informatiu Al dia Llobregat, coproduït per les televisions locals ETV, Gavà TV, Molins TV i Sant Andreu TV, i la Xarxa de Comunicació Local. L’espai s’emet de dilluns a divendres al vespre i té una durada d’uns 25 minuts.

“La coproducció d’un informatiu diari amb les notícies de proximitat posa de relleu la importància que tenen les televisions locals per fer arribar a la ciutadania noticies que en altres mitjans audiovisuals generalistes no tindrien cabuda”, destaca Manel Gómez, director de Sant Andreu TV, segons recull El Far.

El naixement d’Al dia Llobregat forma part de l’estratègia de La Xarxa per impulsar informatius territorials, seguint la línia del precursor Al dia Comarques de Girona, impulsat el gener de 2014, i que actualment està elaborat conjuntament per set televisions de la demarcació.

Des del passat març també emet Al dia Territori Sénia, que abasta vuit comarques: les catalanes Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre, i Terra Alta; les valencianes dels Ports, Alt i Baix Maestrat, i l’aragonesa del Matarranya. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram