Des d’aquest dilluns, NacióDigital incorpora nous articulistes a la secció d’opinió amb l’objectiu d’enriquir el seu espectre ideològic i esdevenir el centre del debat en un curs considerat “clau”. Aquesta notable ampliació de la nòmina de columnistes s’afegeix al reforç i potenciació de la informació política per marcar perfil propi, guanyar en influència i mantenir el lideratge dels digitals en català amb continguts de pes.

Entre les noves firmes hi ha els periodistes Ricard Ustrell, conductor d’El suplement de Catalunya Ràdio; Joan Rusiñol corresponsal de La Vanguardia i RAC1 al País Basc; Quim Morales, conductor de La segona hora de RAC1; Joan Foguet, cap de comunicació de La Xarxa, i Francesc Viadel.

ND també incorpora com a columnistes les exconselleres Montserrat Tura i Marina Geli; l’editor Quim Torra; la traductora i escriptora Bel Olid, presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana; l’historiador Jordi Creus, editor de Sàpiens; la filòloga Carme Vidal; l’escriptor Roc Casagran; Aleix Sarri, assessor de Ramon Tremosa al Parlament Europeu, i les politòloges Gemma Ubasart i Paola lo Cascio.

A banda, NacióDigital seguirà comptant amb les col·laboracions habituals de Vicent Sanchis, Josep-Lluís Carod-Rovira, Eva Piquer, Montserrat Nebrera, Patrícia Gabancho, Jordi Bianciotto, Xavi Bundó, Arturo Puente, Xavier Roig, Teresa Roig, Roger Palà, Roger Buch, Trina Milan, Francesc Puigpelat, Xavier Graset, Manel Lucas, Cristina Junyent, Jordi Mercader, Anna Punsoda, Laura Pinyol, Dídac Boza, José Rodríguez ‘Trinitro’, Maria Vila, i Víctor Alexandre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram