Aquest dilluns s’ha estrenat la nova temporada d’Els experts a iCat.cat. Enguany, el programa despertador cultural ha guanyat una hora diària i ha passat a emetre’s de 8 a 10 h. A més, Roger Seró es reincorpora per acompanyar Albert Miralles en la conducció.

El programa compta amb diversos experts com a col·laboradors: Míriam Cano i Dani Ausente en llibres; Ricard Martin en música; Joan Pons i Violeta Kovacsics en cinema, a més dels reportatges d’Alba Pujol, Anna Bertran i Marta Terrasa.

L’ampliació d’Els experts no és l’única novetat en la graella d’iCat per aquest curs: el programa Independents, de Josep Martín, aquest curs deixa la periodicitat setmanal per emetre de dilluns a divendres, de 19 a 20 h.

Aquesta temporada, iCat.cat també estrena un programa dedicat a la música de ball, Pista de fusta, conduït per Miqui Puig, que emetrà els dijous, de 22 a 23 h.

Una altra novetat, en aquest cas per absència, és el Cabaret elèctric de Montse Virgili, que s’ha deixat d’emetre després de deu anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram