Amb motiu del seu 25è aniversari, La Marató de TV3 ha estrenat pàgina web, la qual presenta un nou disseny adaptatiu, a més d’una remodelació de l’estructura i la distribució del continguts. A més, en el nou portal la imatge i els vídeos guanyen presència.

L’objectiu és que els usuaris tinguin una experiència de navegació fàcil des de qualsevol dispositiu, i puguin accedir als continguts de la manera més ràpida i còmoda possible.

El nou web presenta dues noves novetats. Per una banda, un espai dedicat als 25 anys de La Marató amb els principals continguts generats al voltant de cada edició, així com les iniciatives per celebrar l’aniversari. Per l’altra, Una estona amb, un espai d’entrevistes a personatges vinculats amb el projecte.

La propera edició de La Marató de TV3, la 25a, se celebrarà el 18 de desembre i estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Des de 1992, La Marató ha recaptat un total de 151.725.901 euros i ha finançat 723 projectes de recerca biomèdica sobre un ampli conjunt de malalties.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram