La plataforma Mildenou reprèn les xerrades informatives sobre l’actualitat del procés de recuperació de la radiotelevisió pública valenciana i la situació dels extreballadors de RTVV.

La propera sessió, amb el nom de La RTVV que volem, té lloc aquest divendres a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, a les 19 h.

Hi participen Reis Juan, presidenta de Mildenou; Xelo Vicente, presidenta del comitè d’empresa de RTVV, Josep Barberà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià, i Amadeu Sanchis, exconseller de RTVV per Esquerra Unida.

El cicle de xerrades es va iniciar el passat juliol per informar del procés de reobertura des de la perspectiva dels extreballadors, davant les dificultats de fer sentir la seva veu a les Corts Valencianes o als mitjans de comunicació.

Es pot evitar el judici a l’Audiència Nacional? Per què el Consell està jugant a la ruleta russa amb RTVV? És aquesta la millor llei que pugui garantir el dret a la informació? Com de pública serà la nova RTVV? Quins són els drets que reclamem els treballadors? Estem a temps de posar dempeus una RTVV amb celeritat? Aquestes i d’altres qüestions seran les que s’abordaran en la xerrada. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram