El periodista Rafael Lara Mariscal ha estat nomenat nou director d’informatius de RTVE Catalunya i ocupa la vacant deixada per Carles González, que el passat maig va assumir la direcció de TVE a Sant Cugat.

Des del 2008, Lara era subdirector d’informatius, coordinant els continguts elaborats per la redacció de Sant Cugat a nivell estatal i nacional. La seva trajectòria professional ha estat lligada pràcticament a RTVE: va iniciar la seva carrera a la redacció d’esports i al canal Teledeporte; durant quatre anys va formar part de l’àrea de Societat, i durant tres anys més a la de Política i economia, de la qual en va ser subdirector. A més, va formar part de l’equip de redacció del Telediario a Catalunya.

Les funcions de Rafael Lara les assumeix Marc Sala Andrés, que ha estat nomenat nou subdirector de coordinació d’informatius i programes de RTVE Catalunya. El periodista es va incorporar el 1994 a la redacció de RNE a Catalunya, on va treballar com a redactor i editor d’informatius. El 2004, Sala es va traslladar a la redacció de RNE a Madrid, on es va encarregar de l’edició i la presentació d’informatius como ara España las 8 o 14 Horas, i va ser subdirector de programes com En días como hoy. Des del 2013 treballa als serveis informatius de TVE a Sant Cugat, on edita i presenta L’informatiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram