Setze periodistes i comunicadors amb trajectòria a TV3 –molts absents des de fa temps, d’altres amb aparicions esporàdiques– coprotagonitzen el nou espai Fora de sèrie, on conversen amb un personatge de la seva elecció. El nou programa va tenir un avançament en forma d’emissió especial el 22 de setembre amb Andreu Buenafuente, qui va escollir com a convidat el president Carles Puigdemont. Tres setmanes després, aquest dijous a la nit, Fora de sèrie s’estrena oficialment i comença a emetre amb regularitat.

A més de Buenafuente, els professionals que conduiran els diferents episodis són Àngels Barceló, Jordi Basté, Xavier Bosch, Àngel Casas, Toni Clapés, Josep Cuní, Òscar Dalmau, Carles Francino, Manel Fuentes, Susanna Griso, Quim Masferrer, Júlia Otero, Pilar Rahola, Toni Soler o Mònica Terribas.

El Fora de sèrie del proper dijous estarà protagonitzat per Jordi Basté, actualment conductor d’El món a RAC1, i el futbolista Gerard Piqué. La parella del següent programa la formaran Carles Francino, conductor de La ventana de Cadena SER, i l’actor Sergi López.

Agraïment pels serveis prestats

“Cal agrair la generositat dels professionals que han acceptat el repte de participar a Fora de sèrie, va assenyalar aquest dilluns Jaume Peral, director de TV3, en la presentació del nou programa, “una de les apostes estratègiques de la cadena per a aquesta temporada”, segons ell.

“Tots els que treballen o han treballat a TV3 hem d’estar agraïts a la casa perquè ens ha permès poder fer periodisme o comunicació i molts projectes. Però TV3 també ha d’estar agraïda als professionals que li han donat molt”, va remarcar Peral, tot afegint que Fora de sèrie és una manera de donar les gràcies a aquests professionals.

Els periodistes i comunicadors participants han tingut total llibertat a l’hora de triar els convidats i el to de la conversa, segons va assegurar Miquel García, responsable de nous formats i documentals de TVC.

Per la seva part, el director de Fora de sèrie, Agustí Esteve, destacava que la resposta dels professionals als quals s’ha plantejat la participació ha estat un “èxit”, i no ha hagut cap negativa, com a màxim un “ara mateix no pot ser” o un “em resulta impossible però més endavant em faria molta il·lusió”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram