L’Associació Espanyola de Ràdio Online certificarà les dades d’audiència per internet de les operadores que així ho sol·licitin demanin, tant de les emissions en streaming com del consum de podcasts. D’aquesta manera, l’entitat exercirà d’agència de certificació amb l’objectiu que les ràdios digitals tinguin dades amb les qualspoder accedir al mercat publicitari. El primer directori certificat de la ràdio online de l’Estat es presentarà al desembre.

Per facilitar la seva elaboració, l’AERO ha preparat unes bases de participació a les quals s’han d’adaptar les emissores interessades. Les seves dades seran processades, contrastades, homologades i certificades per un equip de professionals de l’Associació.

Poden sol·licitar la seva certificació totes les ràdios i podcasts que tinguin audiències a Espanya amb independència del seu origen. L’operació inclou uns costos establerts proporcionalment a l’audiència de l’operadora amb l’objectiu de cobrir les despeses originades, segons assenyala l’AERO. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram