El diari El Mundo ha anunciat la posada en marxa definitiva d’una única redacció que elaborarà els continguts per als diferents suports de difusió. D’aquesta manera es vol posar fi a qualsevol divisió existent entre l’edició impresa i la digital, que els darrers anys ha anat guanyant pes. La mesura arriba després d’executar un ERO a l’estiu i s’emmarca en el procés de transformació digital en el qual està immers el diari.

“El futur desenvolupament d’El Mundo depèn en bona mesura de la nostra capacitat d’adaptació a les noves tecnologies, però no hem d’oblidar l’essencial, que és la qualitat dels continguts. Aquest és el gran objectiu subjacent en la nova organització: fer un periodisme de qualitat”, assegura el director de la capçalera, Pedro G. Cuartango.

Per reorganitzar la redacció s’han produït diferents nomenaments: Francisco Pascual, subdirector d’informació; Juan Fornieles, subdirector i coordinador del web i del paper; Vicente Ruiz, subdirector i editor del web; Carlos Segovia, subdirector i corresponsal econòmic; Álvaro Tizón, redactor en cap del cap de setmana; Vicente Lozano, redactor en cap d’opinió; Silvia Román, cap de secció d’internacional; Marcos Iriarte, cap de secció d’economia; Sergio Rodríguez, cap de secció d’innovació i transformació al web, i Miguel G. Corral, coordinador de les seccions de ciència i salut. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram