El nou número de la revista monogràfica impresa que publica eldiario.es dedica les seves 84 pàgines al periodisme. Amb el títol d’El periodismo acosado, la publicació analitza les incerteses i oportunitats a les quals s’enfronta la professió, a quines amenaces s’enfronta el periodisme i com a afecten a la societat en general.

En el número, diferents especialistes tracten temes com la revolució digital, la crisi dels mitjans tradicionals, l’impuls de les xarxes el nou paper de la televisió com a fòrum de debat polític. El monogràfic d’eldiario.es també aborda l’adaptació a les noves tecnologies, el masclisme als mitjans, la submissió dels diaris tradicionals a la dictadura dels bancs, el periodisme sense ànim de lucre o el debat sobre com ha de ser la televisió pública. La revista es completa amb una extensa entrevista amb Maurizio Carlotti, vicepresident d’Atresmedia, i un viatge gràfic al paper del periodisme en el còmic.

El periodismo acosado compta amb articles d’Ignacio Escolar, Delia Rodríguez, Jean-François Fogel, Soledad Gallego-Díaz, Raquel Pérez Ejerique, Laura Galaup, Fran Llorente, Gumersindo Lafuente, Olga Rodríguez, Pere Rusiñol, Josep Carles Rius, Izaskun Sánchez Aroca, Alberto Arce, Ismael Nafría, Mónica González, José Cervera, Giannina Segnini, Katherine Viner, Luis Gasca, Javier Barrera i Martín Caparrós. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram