El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa el procés de licitació dels serveis de generació, gestió i dinamització de continguts transversals específics que no tenen un àmbit sectorial específic al portal xarxanet.org. El pressupost base de licitació és de 110.985 euros (sense IVA) per a un contracte d’un any, renovable una anualitat més, i el termini de presentació d’ofertes finalitza el 7 de novembre.  

La licitació es divideix en cinc lots de continguts transversals segons la matèria específica: treball en xarxa, responsabilitat social empresarial i relació entitat-empresa i transparència (pressupost de licitació de 45.000 euros); participació comunitària (18.995 euros); treball online i noves tecnologies aplicades a les necessitats de les entitats (18.995 euros); educació en lleure (18.995 euros); i voluntariat universitari (9.000 euros).

Al setembre, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ja va obrir un procés de licitació per als serveis de generació de continguts, gestió i dinamització de les cinc seccions de xarxanet.org: ambiental, comunitari, cultural, social i internacional. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram