El portal de Catalunya Ràdio recupera l’oferta a la carta hora a hora i l’enriqueix amb els millors moments de cada programa. Així doncs, els usuaris de catalunyaradio.cat poden navegar a través d’una graella de passat i recuperar qualsevol bloc horari dels darrers deu dies de l’emissora. A més, en cada programa hi ha una selecció dels àudios amb més clics.

La renovació de l’oferta a la carta a través de blocs horaris (que properament s’implementarà a la resta d’emissores del grup) és un pas més en el conjunt d’accions que Catalunya Ràdio està duent a terme per reforçar la seva presència digital.

A més, Catalunya Ràdio és a punt d’estrenar una nova aplicació mòbil que incorporarà diverses eines per participar i interactuar amb l’emissora, i a principis d’any presentarà una graella digital que complementarà la d’antena, amb una programació de continguts per al web i l’app que ampliarà l’oferta ja existent.

Fruit de la reformulació de l’estratègia a internet i les xarxes socials, Catalunya Ràdio ha experimentat un fort creixement en el consum digital en les primeres setmanes de la nova temporada respecte anys anteriors, segons destaca l’emissora. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram