El programa de televisió per internet La Klau torna aquest dimarts amb un nou company de viatge. A partir d’ara, a més d’emetre’s a Público TV, també ho farà al web de Crític, mitjà que cedeix un dels seus periodistes, Sergi Picazo, que serà l’encarregat de conduir habitualment l’espai.

En la nova etapa, el programa de tertúlia i entrevistes ha estat rebatejat com La Klau Crítica, un nom que ja s’havia utilitzat la temporada passada en algun especial en què havia col·laborat Crític. Ara, però, l’aliança no és esporàdica. 

En la primera La Klau Crítica, que s’emetrà en directe a les 21.45 h, s’entrevistarà el conseller de Sanitat, Antoni Comín. Posteriorment hi haurà una taula de debat centrat en el paper de les esquerres en la gestió de l’Estat del Benestar, amb Assumpta Escarp, diputada del PSC; Eulàlia Reguant, diputada de la CUP, i Gemma Tarafa, comissionada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona.

El programa vol ser un espai d’anàlisi i debat mensual de les esquerres en plural a Catalunya.

La Klau es va estrenar l’abril de 2015 impulsat per la productora La Tuerka, i en la darrera temporada el presentador titular era Albano Dante Fachin, exdirector de Cafè amb Llet i diputat de Catalunya Sí que es Pot. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram