El comitè territorial de Tolosa de Llenguadoc del Consell Superior de l’Audiovisual de França (CSA), ha prorrogat cinc anys més, fins al 2022, la llicència de Ràdio Arrels per emetre a través de la freqüència modulada.

L’emissora catalanoparlant va rebre una primera autorització per a l’explotació del servei de ràdio el novembre de 2006, la qual cinc anys després es va renovar fins al març de 2017. La nova pròrroga, aprovada al setembre, es va publicar el passat dissabte al Diari Oficial de la República Francesa.

La llicència prorrogada permet Ràdio Arrels continuar emetent al Rosselló a través del 95.0 de la FM; al Vallespir, pel 88.2; a l’Alta Cerdanya i el Capcir, mitjançant el 93.1, i al Conflent a través del 95.5.

Amb 35 anys d’història, l’emissora recentment ha endegat un procés de renovació per iniciar una nova etapa i garantir la seva continuïtat. Això passa per estrenar un nou web el 2017, per a la qual cosa ha llançat una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de recaptar 15.000 euros (fins al 21 de desembre).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram