L’editor de la revista Esguard i director del consell editorial de NacióDigital, Germà Capdevila, és el nou president de l’APPEC, on els darrers dos anys havia exercit de vicepresident. Substitueix en el càrrec Lluís Gendrau, editor d’Enderrock, qui ha decidit deixar pas a mig mandat després de deu anys com a president (va ser escollit per primer cop el 2006 i reelegit el 2010 i el 2014).

L’assemblea general extraordinària de l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals, nomenclatura que substitueix l’anterior Associació de Publicacions Periòdiques en Català, va aprovar el relleu el passat dimecres. Com a novetat, la nova junta comptarà amb dues vicepresidències, amb Antonio Medina Cambrón (Sàpiens Publicacions) i Marta Ribera i Ibàñez (Cavall Fort), fins ara tresorer i vocal, respectivament.

La resta de la junta, pendent de ratificar en assemblea –previsiblement al març–, presentarà tres incorporacions en les vocalies: Quim Pons i Casadesús (Vèrtex), Montserrat Tudela i Penya (Auriga) i Mario J. Juárez Almendros (Graó), que cobreixen les baixes de Zaida Torregrosa (El Temps) i Francesc Vila (Vèrtex), a més de la de Lluís Gendrau.

La resta de membres es mantindrà: Quim Moreno Francesch (Estris) com a secretari, i de vocals Joan Salicrú i Maltas (Valors), Laura Pons Salazar (Món Empresarial), Vicenç Relats i Casas (Vallesos), Judit Sans i Nadal (Time Out), Quim Pons i Casadesús (Vèrtex), Montserrat Tudela i Penya (Auriga) i Mario J. Juárez Almendros (Graó). 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram