El rebombori generat per la crida de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural d’Osona a assistir a la cavalcada de Reis de Vic amb fanalets d’estelades (cosa que fan des de 2012, també en altres poblacions) ha acabat esquitxant indirectament TV3, que enguany s’encarrega de retransmetre l’acte.

El president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà, ha enviat una carta al director de la cadena, Jaume Peral, instant-lo a suspendre una “emissió escandalosament propagandística”. La transmissió, però, es realitzarà tal com estava prevista, dijous a les 19.30 h.

“Resulta inacceptable que s’utilitzin les emissions dels mitjans públics de tots els catalans per difondre els enfocaments ideològics de solament una part, però aquí ens trobem davant d’una circumstància d’excepcional gravetat, ja que es tracta d’una emissió orientada a menors d’edat i que s’aprofita la il·lusió de milers de nens a la màgica nit de reis”, assenyala Gomà en la seva missiva.

“La repugnant utilització política dels nens i l’adoctrinament, gens subtil, que pretenen fer les entitats separatistes, no pot comptar amb la complicitat ni directa ni indirecta de TV3”, reclama a Peral el president de SCC.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram