El grup Mediapro es continua enfortint a l’Argentina amb la incorporació de Jimena Hernández com a directora de continguts per a la zona. El seu fitxatge es produeix després que l’any passat Mediapro tanqués un acord amb l’Oficina Burman per al desenvolupament conjunt de formats de ficció televisiva i d’obrís un tercer centre de producció a l’Argentina.

Aquests moviments s’emmarquen en l’estratègia d’expansió del grup, que el 2016 va incorporar Laura Fernández Espeso com a directora de continguts internacionals i va fitxar Ran Telem com a director de desenvolupament de continguts internacionals.

Jimena Hernández ha estat gerent de continguts de l’àrea internacional a la productora argentina Pol-ka durant els darrers tres anys, i anteriorment havia treballat als grups Turner i Claxson.

“El mercat de continguts exigeix cada vegada més la identificació de nous i superadors models que permetin generar negocis atractius per a les companyies. Recolzant-nos en el talent creatiu de Mediapro, la seva capacitat de desenvolupament de continguts i les seves aliances estratègiques, identificarem oportunitats de coproducció, venda i exportació de formats des de l’Argentina per al món”, assenyala Hernández en un comunicat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram