L’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) ha atorgat la menció especial als mitjans de comunicació del Premi Solidaritat al mitjà digital Catalunyaplural.cat de la Fundació Periodisme Plural. L’entitat ha volgut així premiar “la tasca de defensa de la llibertat d’expressió i el dret a rebre informació veraç, de forma independent, plural i no mediatitzada pels interessos empresarials que es fa des de Catalunyaplural.cat”, segons explica el seu president, David Bondia.

“En uns moments difícils com els actuals, comptar amb un mitjà que tingui una sensibilitat especial per tractar temes referents en drets humans, com són l’educació, el treball, la sanitat o l’habitatge, entre d’altres, ens ajuda a considerar que la defensa d’un periodisme independent i lliure és una eina fonamental per acompanyar a la societat civil en les seves lluites per la justícia social”, afegeix Bondia.

Enguany, el Premi Solidaritat de l’IDHC és per al col·lectiu Iaioflatas. Els guardons es lliuraran el 13 de febrer en un acte a la sala auditori del Parlament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram