El Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona acull fins al 24 d’abril una exposició dedicada al periodista esportiu Javier del Arco, mort fa tres anys. Una part important del seu llegat va ser donat a la Fundació Barcelona Olímpica, que amb aquesta exposició vol retre-li homenatge coincidint amb el 70è aniversari del seu naixement. Javier del Arco, mestre del motor repassa la trajectòria del periodista barceloní amb objectes, articles i fotografies.

Llicenciat en enginyeria industrial i periodisme, Del Arco va convertir la seva passió en la seva passió, esdevenint un referent en la informació sobre el motor. Va ser ser creador i director de revistes com Fórmula i 4 Tiempos, i va col·laborar a F1 Racing, Solo Auto, MotorAuto i La Vanguardia, entre altres mitjans.

Javier Del Arco era un apassionat de la història de l’automobilisme en general i del circuit de Montjuïc en particular, cosa que va plasmar en els llibres Història de l’automobilisme a Catalunya (1990) i 40 años de historia del automovilismo en el circuito de Montjuïc (2000), entre altres obres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram