El ple de l’Ajuntament de Mataró va aprovar la setmana passada per unanimitat posar en marxa el procés d’integració de Mataró Ràdio i m1tv en únic mitjà públic que oferirà servei de ràdio, televisió i internet. La fusió es preveu que culmini a la tardor.

L’objectiu de l’operació és guanyar eficiència i eficàcia, reforçar el model de proximitat, promoure la participació ciutadana i augmentar la col·laboració amb el TecnoCampus. En aquest sentit, el nou mitjà tindrà la seu al parc tecnològic, on actualment ja està ubicada m1tv, que s’haurà d’adaptar per acollir els estudis radiofònics.  

La gestió anirà a càrrec de Mataró Audiovisual, l’empresa municipal que s’encarrega de la ràdio de la ciutat. Per la seva part, l’empresa pública Mataró-Maresme Digital, que gestiona m1tv, i el Consorci Digital Mataró-Maresme es dissoldran. Amb la fusió no hi haurà acomiadaments, i tots els treballadors de la televisió seran subrogats a l’empresa concessionària dels serveis d’informatius, esports i magazín de Mataró Ràdio. 

Mataró Ràdio i m1tv van iniciar formalment les sinergies el setembre de 2012 amb la signatura d’un conveni de col·laboració per a l’intercanvi de continguts i serveis que amb el temps s’ha intensificat.  

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram