La Universitat Pompeu Fabra ha impulsat el programa UPF Starting Lab, el qual té com a objectiu la incubació de treballs de fi de grau en Comunicació Audiovisual en l’especialitat de Comunicació Interactiva. Durant sis mesos, els alumnes treballen en els seus projectes en un espai del Canòdrom-Parc de Recerca Creativa, on reben assessorament professional, amb la voluntat que passin de ser una bona idea a un producte que trobi sortida en el mercat.

Els primers tres projectes escollits de l’UPF Starting Lab són un documental interactiu o webdoc (Gálibo), un còmic web interactiu (Mars Oddity) i un videojoc per a mòbils (Cubzzle), en els quals participen deu estudiants.

El programa s’emmarca en un eix estratègic més global que impulsa la Universitat Pompeu Fabra i la Facultat de Comunicació pel que fa la relació i la projecció dels seus alumnes amb el món empresarial i les institucions culturals.

Així, l’UPF Starting Lab pretén orientar els treballs de fi de grau al sector de la innovació audiovisual i digital; dotar els alumnes de majors recursos professionals de cara a la posterior circulació i evolució dels seus projectes un cop acabada la fase acadèmcia; facilitar una etapa d’acompanyament que permeti realitzar els projectes o vincular-los a la creació d’una empresa, i fomentar el treball conjunt d’alumnes provinents dels graus en Comunicació Audiovisual, en Enginyeries TIC i en Ciències Econòmiques i Empresarials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram