Els temps canvien ràpid i, per tal de no quedar-se enrere, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona va estrenar nova pàgina web al gener. Amb aquesta nova aparença virtual, la FAVB aposta per un doble objectiu: “Fer més visible l’activitat del moviment veïnal” al mateix temps que “reforçar la presència comunicativa de l’entitat i del ric moviment veïnal i social de la ciutat i dels seus barris”.

La posada en marxa d’aquest nou portal s’emmarca en el nou Pla de comunicació de l’entitat, que vol “donar resposta als reptes comunicatius pendents i oferir eines, a la ciutadania i als professionals de la comunicació, per conèixer de primera mà les propostes dels moviments veïnals”.

A més, al marge de facilitar informacions respecte la FAVB i totes les associacions veïnals federades, gràcies al nou portal es podran “explicar les informacions i les iniciatives del moviment veïnal o d’altres moviments socials que ajuden a explicar una ciutat socialment viva”.

Un altre objectiu del web és el de potenciar els continguts de la revista Carrer (que a mitjans de desembre va publicar el seu número 142, amb un monogràfic sobre la repressió durant el franquisme), que enguany compleix 25 anys.

La resta de novetats online, que la FAVB vol anar implementant de mica en mica, són la creació d’un butlletí informatiu digital i habilitar la navegació per a tots els dispositius mòbils.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram