La 22a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica farà un reconeixement especial a la publicació digital Tecnonews amb motiu del seu desè aniversari. D’aquesta manera, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi d’Enginyers en Informàtica de Catalunya (informàTICs) volen “retre un petit homenatge a aquesta plataforma d’expressió i col·laboració de referència entre els diferents agents del sector TIC”.

Tecnonews va ser impulsada el 2007 per l’enginyer de telecomunicació Carles Martin Badell, i des d’aleshores porta més de 500 números editats, 7.500 notícies publicades, 1.000 articles d’opinió, 50 entrevistes, i una base de dades de 15.000 subscriptores.

Telecos.cat i informàTICs destaquen que, amb aquestes xifres, la publicació “ha assolit amb escreix l’objectiu pel qual va néixer: promoure el desenvolupament del sector de les TIC a l’Estat espanyol i els països de parla hispana, sobre la base de garantir la lliure informació”. 

Durant la Nit, que se celebrarà a l’Auditori de Barcelona el 23 de febrer, es lliuraran diversos guardons, entre els quals en destaca un de nou, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram