NacióDigital ha incorporat vuit nous articulistes amb l’objectiu d’enriquir la secció d’opinió i que sigui encara més plural.

Són el periodista i professor Francesc-Marc Álvaro, columnista de La Vanguardia; el periodista i escriptor Martí Gironell; la guionista de televisió Júlia Cot; el director editorial d’Enderrock, Lluís Gendrau; Francesc de Dalmases, director de les revistes Catalan International View i ONGC; Carme Porta, exdiputada, activista i membre del comitè executiu pel Pacte Nacional pel Referèndum; l’escritora i periodista Ada Castells; i Marc Gafarot, expert en política europea i d’Amèrica Llatina.

Les noves firmes s’afegeixen a la important reforç de columnistes realitzada el passat octubre. D’aquesta manera, el mitja aspira a “ocupar el centre del debat en un curs polític clau”.

A més de les noves incorporacions, ND continuarà comptant amb les firmes de Josep-Lluís Carod-Rovira, Montserrat Tura, Quim Torra, Bel Olid, Ricard Ustrell, Xavi Bundó, Eva Piquer, Gemma Ubasart, Joan Rusiñol, Quim Morales, Joan Foguet, Roc Casagran, Marina Geli, Jordi Creus, Aleix Sarri, Carme Vidal, Paola lo Cascio, Francesc Viadel, Montserrat Nebrera, Patrícia Gabancho, Jordi Bianciotto, Arturo Puente, Xavier Roig, Teresa Roig, Roger Buch, Trina Milan, Xavier Graset, Manel Lucas, Jordi Mercader, Laura Pinyol, Dídac Boza, José Rodríguez ‘Trinitro’ i Maria Vila.

NacióDigital complementa els articles dels columnistes amb tribunes esporàdiques de polítics i personalitats del món associatiu i acadèmic. A més, les edicions territorials compten totes elles amb opinadors propis.

L’ampliació de la nòmina de columnistes de NacióDigital s’afegeix al reforç i la potenciació de la informació política, així com de la secció d’anàlisi i reportatges dels darrers mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram