La Representació de la Comissió Europea a Barcelona han obert la convocatòria de la desena edició del concurs d’articles sobre la Unió Europea, adreçat a estudiants de periodisme o llicenciats en els darrers cinc anys. El termini per entregar els treballs finalitza el 19 de març.

Els participants han d’escriure un article sobre el 30è aniversari del programa Erasmus en qualsevol de les dues categories: una per a textos informatius (notícies, reportatges, entrevistes, cròniques…) i una altra per a articles d’opinió. Els textos es poden presentar en català, castellà, anglès o francès.

Els dos treballs guanyadors es publicaran a El Punt Avui i els seus autors podran participar en un seminari de periodistes a Brussel·les on tindran l’oportunitat de conèixer el dia a dia de les institucions europees i accedir a trobades amb membres de la Comissió, eurodiputats i altres representants de la UE.

El certamen té per objectiu reforçar l’interès i el coneixement dels futurs professionals de la informació en el procés de construcció europea i en les polítiques i les institucions comunitàries.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram