La Unió de Periodistes Valencians va celebrar el passat dissabte la seva assemblea ordinària anual i una altra d’extraordinària per escollir una nova comissió executiva, a la qual s’havia presentat una única candidatura. La nova presidenta de l’Entitat és Noa de la Torre Alfaro, periodista d’El Mundo, que relleva Sergi Pitarch, qui va assumir el càrrec fa quatre anys.

La nova executiva de la UPV la completen Biel Aliño (Agencia Efe i El Mundo), Natxo Andreu (RNE), Cristina Chirivella (comunicació del Grup Parlamentari Compromís), Amparo Garcia (comunicació PSPV), Julio Gómez (Ràdio L’Om), Antoni Rubio (Escuela i El Mundo), Violeta Tena (El Temps), que repeteixen respecte l’anterior.

A més, s’incorporen Salva Almenar (Ara), Javier Cavanilles (Valencia Plaza), Alicia Martí (La Razón), José Luis Obrador (20 Minutos), Isabel Olmos (Levante-EMV), Pedro Valero (Levante-EMV) i Silvia Zarza (Europa Press), a banda de la nova presidenta Noa de la Torre.

Per altra part, durant l’assemblea ordinària, els associats de la UPV van aprovar atorgar els Premis Llibertat d’Expressió 2017 als periodistes i fotoperiodistes egipcis, per la persecució que pateixen per part de les autoritats després del cop d’estat militar d’Abdelfatah al Sisi, i a la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació estatal. Els guardons es lliuraran el 3 de maig en el marc de les celebracions del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram