La Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià ha volgut donar suport públicament a la decisió del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació de proposar Empar Marco com a primera directora del nou ens públic.

El seu nomenament ara ha de rebre el vistiplau per majoria absoluta de les Corts Valencianes. En aquest sentit, la MESAV fa una crida perquè aquest dijous la cambra respecti la proposta del consell rector de la CVMC. Amb el vot favorable de PSPV, Compromís i Podem, ja n’hi hauria prou. 

La Mesa valora positivament la decisió de la Corporació, ja que “facilitarà la reactivació” del sector audiovisual, el qual recalca que és “fonamental” per a la promoció de la llengua i la cultura pròpies.

“El maltractament injustificable patit per creadors, professionals i empreses deu quedar arrere. És el moment de concretar el nou espai audiovisual valencià que tantes voltes hem reclamat des de la MESAV”, assenyala en un comunicat.

“Com a representants del sector audiovisual valorem que siga una dona professional de l’audiovisual i gran coneixedora del sector públic comunicatiu la persona encarregada d’engegar un projecte tan esponerós i complicat alhora com és la posada en marxa de la ràdio i la televisió públiques valencianes, a partir d’ara transformades en transmèdies, juntament amb la plataforma digital”, afegeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram