Els treballadors de Televisió de Catalunya van celebrar aquest dimecres una assemblea on van aprovar el manifest TV3. Plural i per a tothom, i van reclamar la dimissió del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que s’avanci la reforma de la llei.

La plantilla entén la designació “a dit” de Vicent Sanchis com a nou director ha estat realitzada des d’un partit polític (el PDECat) i avalada per un consell de govern “deslegitimat” perquè la meitat dels membres té el mandat caducat.

L’assembla de treballadors també va aprovat per unanimitat un manifest “una televisió pública, independent i de qualitat”. En el text, s’insisteix en reclamar la renovació “urgent” del consell de govern de la CCMA; la designació de directius professionals escollits per mèrits; la reforma de la Llei per desgovernamentalitzar la CCMA; un increment de l’aportació pública al pressupost de la CCMA; un contracte programa per afrontar els reptes del futur, i més producció interna.

“TVC és la principal empresa del sector audiovisual català i ho hem de continuar sent. Ja n’hi ha prou de jugar amb la credibilitat dels mitjans públics i posar en risc el futur de la Corporació per interessos partidistes”, rebla el manifest.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram