La 17a edició dels Premis Ràdio Associació han rebut 86 candidatures, el seu rècord de participació. L’entitat organitzadora, Ràdio Associació de Catalunya, destaca que enguany hi ha una àmplia varietat d’accents de les terres de parla catalana, amb candidatures d’Andorra, Catalunya, les Illes Balears o el País Valencià. El veredicte del jurat es farà públic el 4 d’abril, i la cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el 4 de maig a l’auditori de l’ONCE a Barcelona.

Tal com ja vam informar, enguany els guardons han incorporat dues noves categories: el premi a la integració, que s’atorgarà a un programa que doni a conèixer o faci de testimoni de col·lectius de risc que superen barreres comunicatives a través de la ràdio; i el premi a l’excel·lència, que distingirà alguna persona, empresa, fet o circumstància que hagi destacat especialment.

Les dues noves modalitats afegeixen als premis al millor programa de ràdio, programa de ràdio local, al/la professional, a la innovació, i el premi 1924 a l’audiovisual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram