El festival d’innovació en comunicació Sitges Next continua desvelant poc a poc el programa de la seva tercera edició, que se celebra els dies 5 i 6 de maig sota el títol Explore. Connect. Change.

El certamen comptarà amb la presència de Pau Garcia, soci fundador de Domestic Data Streamers, un grup de desenvolupadors de Barcelona que transforma infografies en infoexperiències jugant amb els límits de l’art, la ciència i la sociologia. Garcia explicarà com capten i transformen dades a partir de sistemes interactius i experiències, i oferirà noves eines per entendre i convertir aquesta informació en un llenguatge que sigui comprensible.

Sitges Next també ha programat una ponència de Tomás Díez, director de The Fab City Research Laboratory i cofundador de The Fab Lab Barcelona dins l’IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia), que explicarà com les tecnologies d’impressió 3D i 4D poden canviar el paradigma de la societat de consum. Díez defensa que, en el moment actual, la fabricació torna a la seva arrel artesanal i la població passa de ser només consumidora a coproductora.

Ambdós se sumen a les ponències prèviament anunciades d’Edu Pou, director creatiu executiu de Here Be Dragons, que oferirà una conferència sobre realitat virtual; i Stephane Scheyven, director de desenvolupament a Europa de Contagious Communications, qui abordarà l’impacte de la nova tendència anomenada machine learning.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram