Goyo Prados, director i presentador de 'Músics':RTVE estrena Músics, un programa de música en directe elaborat conjuntament per TVE Catalunya i Ràdio 4 que vol ser un punt de trobada per als artistes locals. El nou espai està dirigit i presentat per Goyo Prados (conductor d’Anem de tarda de Ràdio 4), s’enregistra a la sala El Siglo de Sant Cugat del Vallès, i s’emet els divendres a les 19.30 h a La 2, i els dissabtes a les 17 h a Ràdio 4.

Músics constarà de 13 capítols de 30 minuts, en cadascun dels quals es comptarà amb un grup o solista establert a Catalunya de qui es repassarà la trajectòria i actuarà en directe: Animal, Tori Sparks i Calamento, Joan Rovira, Coriolà, Judit Neddermann, Los Átomos, Biel Ballester, Trio, Pantaleó i Blaumut, entre d’altres.

“Aquesta col·laboració entre TVE i Ràdio 4 ha funcionat i pensem que obre un camí futur per poder posar en marxa més programes conjunts”, destacava dimecres Anna Cler, directora de producció de programes de TVE Catalunya. “Volem potenciar aquesta tendència de producció de programes i que el talent circuli entre Ràdio 4 i TVE”, ha afegia al respecte Carles González, director de RTVE Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram