Coincidint amb la 35a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, el canal 33 dedica una important part de la seva programació a aquest sector.

En concret, aquest dimecres, a les 22.17 h, el canal cultural estrena el documental Superherois mileuristes, de Begoña García Pla i Sònia Sánchez Romo (que es projectarà dijous en la jornada inaugural del Saló). El treball fa una mirada genèrica al còmic social, amb uns autors que aposten per denunciar la situació actual en lloc de dibuixar superherois fantàstics, cosa que els donaria més feina i lectors, a més de diners.

Després de Superherois mileuristes, el 33 recupera dos documentals més sobre el sector del còmic: Històries de Bruguera, dirigit per Carles Prats (22.55 h) i Món Cavall Fort, de Jordi Roigé (23.45 h).

Dijous, a les 22.35 h, el canal 33 completarà l’homenatge amb l’emissió de la pel·lícula El gran Vázquez, dirigida per Óscar Aibar i protagonitzada per Santiago Segura en el paper del creador de personatges com Anacleto, les germanes Gilda o la família Cebolleta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram