L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) i la Plataforma per la Llengua han firmat un conveni de col·laboració pel reconeixement de la revista La Corbella que publica l’ONG del català.

L’acte de signatura, celebrat el passat 17 de març, va reunir Josep Ritort, secretari general de l’AMIC; Neus Mestres, directora de Plataforma per la Llengua, i Francesc Cano, membre de l’executiva de l’entitat. En la trobada, els tres van tractar les diferents tasques que desenvolupen cadascuna de les organitzacions en l’àmbit de la llengua i dels mitjans de comunicació, així com de mantenir un fil de comunicació obert i d’intercanvi d’informació que pugui ser d’interès per ambdues parts.

La Corbella, a banda d’informar sobre les principals actuacions de la Plataforma, també publica reportatges sobre l’ús de la llengua en diferents àmbits, opinions d’experts d’arreu dels territoris de parla catalana, i altra informació d’interès relacionada amb el català. La Corbella, de 48 pàgines, té una periodicitat semestral i un tiratge de 16.000 exemplars.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram