El consell d’administració de 13TV ha nomenat per unanimitat com a nou president executiu Julián Velasco Mielgo, director general de la Cope, responsabilitat que mantindrà. Velasco substitueix Fernando Giménez Barriocanal, nomenat amb prou feines fa tres mesos, i que suposadament ha deixat el càrrec per les dificultats a l’hora de compatibilitzar-lo amb la presidència executiva de la Cope i la vicesecretaria econòmica de la Conferència Episcopal Espanyola.

Julián Velasco, que es va incorporar al consell d’administració de 13TV la setmana passada, assumeix la presidència amb l’objectiu de continuar el calendari traçat pel seu predecessor, i per tant de reforçar la política de col·laboració i sinergies entre ràdio i televisió.

En aquest sentit, la cadena remarca que, en els tres mesos en el càrrec, Giménez Barriocanal “ha desenvolupat una tasca decisiva per obtenir una fotografia de la situació de 13TV en quant a graella, continguts atractius per als anunciants, target al qual es dirigeix o rendibilitat”.

Velasco ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional a la Cope, on es va incorporar provinent de Telemadrid. Després de varis anys al capdavant del departament comercial de l’emissora, el juny de 2011 va ser nomenat director general de les àrees de programació i comercial.

Paral·lelament al nomenament de Julián Velasco com a president, el consell d’administració de 13TV ha incorporat com a nou conseller Ignacio Armenteros, director general financer de Cope.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram