Quatre anys després del seu naixement, el digital La Veu del País Valencià s’ha renovat profundament per iniciar una nova etapa amb voluntat expansiva. D’entrada, el mitjà s’ha rebatejat com Diari La Veu, amb el conseqüent canvi d’imatge i logotip, i es presenta amb el lema Més periodisme, més informació.

En paral·lel, el web ha estat renovat de manera integral i ha adoptat un disseny responsiu perquè s’adapti a tot tipus de dispositius. Amb el nou disseny també s’ha canviat la distribució dels continguts, que es troben en quatre contenidors: informació (amb les seccions política, economia, cultura, societat i Pilotaveu), opinió, territori i imatges.

Per encarar la nova etapa, el Diari La Veu ha estrenat redacció a València ciutat, nou sistema de treball i també equip directiu: Salva Amenar, fins fa poc corresponsal de l’Ara al País Valencià, és el nou director, mentre que Ignasi Muñoz, corresponsal de Catalunya Ràdio al territori, ha assumit la subdirecció. A més, ha incorporat Jordi Velert com a cap d’economia i Tere Rodríguez com a responsable de la secció de cultura.

Actualment, el mitjà està preparant dos nous digitals temàtics, Aulaveu (sobre divulgació del coneixement) i Culturaveu (una revista cultural), que se sumarien a l’especialitzat en pilota valenciana.

Periodisme amb veu pròpia

“Apostem per impulsar i fer més periodisme amb veu pròpia des del valencianisme mediàtic (llengua pròpia, amb una visió de tot el País Valencià per a la seua vertebració i pel canvi social) per a competir en l’espai comunicatiu valencià amb continguts propis i de qualitat”, ressalta Moisès Vizcaino, editor d’Edicions La Veu del País Valencià.

Amb aquesta renovació integral, es busca “incrementar la transcendència i també l’audiència”, a més de continuar treballant per “crear un grup empresarial valencià de la comunicació que ajude a transformar el sistema mediàtic”, assenyala l’impulsor del projecte.

“El periodisme o el fas –en clau valenciana i de país– o te’l fan –en castellà, per províncies i en clau regionalista–”, rebla Vizcaino parafrasejant Joan Fuster.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram