TLB Grup Comunicació ha posat en marxa el digital Manresadiari.cat, una nova aposta informativa que substitueix El Setmanari, del qual es queda amb el bagatge per iniciar una nova etapa amb un portal renovat completament. El disseny del web té l’objectiu d’oferir una lectura més fàcil i àgili una millor navegabilitat.

Com el seu predecessor, Manresadiari.cat no només abasta l’actualitat de la capital del Bages, sinó també la de la resta de poblacions, la cobertura de les quals s’intensifica. De fet, una de les novetats del nou portal és la inclusió de les principals poblacions de la comarca a la capçalera amb accés directe a les notícies de cada municipi. A banda, Manresadiari.cat seguirà publicant les informacions més rellevants de la Catalunya Central, que també compten amb un enllaç directe a la portada.

La posada en marxa de Manresadiari.cat “significa la culminació d’un procés de modernització” de TLB, segons va destacar el seu director, Sergi Vázquez, durant la presentació del nou digital, aquest dijous al vespre. “Més que un mitjà, Manresadiari.cat vol ser un instrument al servei del territori”, va ressaltar.

El Setmanari va néixer el 23 d’abril de 2008 com a periòdic en paper centrat en l’actualitat de la Catalunya Central, i especialment de la comarca del Bages i la seva capital, Manresa. Amb la crisi, però, va abandonar l’edició impresa quedant només digital. Ara, TLB l’ha substituït per una nova aposta comunicativa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram