El mitjà digital de tot l’altre esport Fosbury llança una revista en paper de periodicitat trimestral. El primer número sortirà a la venda la Diada de Sant Jordi, i ho farà com el #25, ja que seguirà la numeració de la revista mensual digital que Fosbury va publicar de març de 2014 a maig de 2016. Aquesta tampoc serà la primera experiència impresa del mitjà: el passat estiu va publicar dos especials dedicats als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

La revista impresa comptarà amb els mateixos ingredients que la versió digital: “Protagonisme per a tot l’altre esport de casa nostra i d’arreu del món amb una mirada singular, fixant-nos en tot allò que transcendeix l’esport”. A més, cada número tindrà un dossier central temàtic per aprofundir en històries que comparteixen el mateix fil conductor.

El primer número trimestral estarà dedicat als esportistes que estant canviant o van canviar la seva disciplina, tal com va fer Dick Fosbury als anys 60, i la primera portada de la nova etapa la protagonitzarà Kilian Jornet.

La subscripció és de 25 euros anuals pels quatre números en paper, i de 10 euros en format PDF. A banda, la capçalera crea el Club Fosbury, una subscripció prèmium de 40 euros amb avantatges i descomptes per als socis, un espai des d’on s’organitzaran activitats de tota mena per als amants de tot l’altre esport.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram