El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha defensat que “mai” va pressionar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, per intentar impedir que denunciés les irregularitats en la gestió de l’empresa pública d’aigües Canal d’Isabel II. Així ho ha assegurat després de declarar com a investigat a l’Audiència Nacional per un presumpte delicte de coaccions i obstrucció a la justícia en el marc de l’operació Lezo, tal com recull eldiario.es.

Marhuenda també s’ha referit a les gravacions fetes públiques on conversava sobre la qüestió amb Edmundo Rodríguez Sobrino, conseller de l’editora de La Razón i antic màxim responsable de la filial del Canal a Sud-Amèrica, detingut aquest dimecres.

Segons ell, des del diari mai es van fabricar informacions contra l’Executiu de Cifuentes, i que el que diu en la conversació va ser per intentar tranquil·litzar el seu “amic” Rodríguez, que estava “molt desesperat” i “obsessionat amb el fet que es filtressin coses sobre ell”, de la qual cosa acusava al Govern de la Comunitat. “No ens hem inventat mai cap notícia”, ha defensat.

El director de La Razón ha assegurat sentir-se “molt orgullós i molt tranquil” perquè no havia fet “res incorrecte”. Per l’única cosa que s’ha disculpat és per haver dit “zorra” a Marisa González, cap de gabinet de Cifuentes, fet que ha qualificat com de “comentari col·loquial desafortunat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram