El País, Cinco Días i As comptaran amb una nova forma de distribució gràcies al servei de lliurament instantani Amazon Prime Now. D’aquesta manera, els clients prèmium d’Amazon podran adquirir per internet les tres capçaleres al mateix preu de quiosc i rebre-les a casa.

Els mitjans de Prisa Noticias són els primers del món que es poden adquirir mitjançant aquest servei d’Amazon. D’entrada, la iniciativa s’endega a l’àrea metropolitana de Madird, però properament també estarà disponible a la de Barcelona.

Aquesta nova modalitat de distribució arrenca amb una campanya de promoció de tres setmanes. Del 23 al 27 d’abril, els clients madrilenys d’Amazon Prime Now rebran automàticament un exemplar d’El País i un altre de Cinco Días per cada comanda realitzada. A partir del 28 d’abril, podran seguir rebent-los gratuïtament afegint-los a la cistella de la seva comanda.

A partir del 14 de maig, El País, Cinco Días i també l’As es podran adquirir al preu de quiosc com qualsevol altre producte d’aquest servei. És a dir, sense cost si s’escull l’entrega en una franja horària de dues hores, o amb cost de 5,90 euros si se sol·licita en una hora.

A més, les revistes que habitualment s’encarten amb El País els caps de setmana (ICON, BuenaVida, S Moda i Tentaciones els dissabtes, i El País Semanal els diumenges) també estaran disponibles a Amazon Prime Now, tant per a la seva distribució conjunta amb el diari com per a la seva venda individual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram