El productor i guionista Daniel Écija inicia una nova etapa amb Globomedia, la productora que va cofundar el 1993, i de la qual va ser nomenat president executiu el 2009. El responsable de molts dels èxits de Globomedia seguirà lligat a la productora, ara propietat del grup Mediapro, a través de la seva pròpia factoria creativa de projectes de ficció.

En concret, Écija vol impulsar un taller de creació on reunir nous talents en les diferents facetes de la producció de ficció (guió, direcció i producció executiva); una factoria independent que treballarà en exclusiva amb Globomedia. Ambdues parts han segellat un acord de cinc anys pel qual la productora posa a disposició d’Écija tota la seva estructura operativa i comercial.

“És una enorme satisfacció poder evolucionar amb la posada en marxa d’aquest nou centre de creació i paral·lelament reforçar la meva relació amb Globomedia, que sempre ha estat la meva casa”, ha manifestat Daniel Écija.

“Écija és sens dubte el referent principal de la ficció a Espanya i el showrunner de major talent, experiència i èxit. Per a Globomedia poder treballar amb ell en aquesta nova etapa plasma a la perfecció la nostra estratègia de ser la casa on es dona suport al millor talent en continguts”, ha assenyalat el director general de la productora, Javier Pons.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram