El grup Lavinia ha incorporat Ruben Mayoral com a director general de continguts i nous negocis. Amb aquest fitxatge, Lavinia busca reforçar la seva aposta estratègica per la producció audiovisual i els nous formats tant per al mercat estatal com per a l’internacional.

Fins al febrer, Mayoral era director general d’El Terrat, càrrec que va exercir durant els darrers quatre anys. En aquest període, la productora d’Andreu Buenafuente va apostar per la diversificació de clients, continguts i gèneres, i la implementació de noves àrees estratègiques, com la de branded content, segons destaca Lavinia.

Abans d’assumir la direcció general d’El Terrat, Ruben Mayoral portava set anys treballant a la productora, durant els quals va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en l’àrea creativa i de continguts, exercint també de director en diversos programes de televisió.

Anteriorment, Mayoral va treballar cinc anys a Televisió de Catalunya, on va dirigir els programes Silenci? (2001-2005) i Km 33 (2005). També va col·laborar al Magazine de La Vanguardia i als suplements culturals de l’Avui.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram