Movistar+ ha incorporat en la seva oferta les emissions betevé, que els abonats de tot Catalunya poden veure a través canal 160, i es converteix en l’única televisió local amb canal propi a la plataforma de pagament. Amb tot, no és l’única oferta de TV de proximitat: des de fa 11 mesos també emet La Xarxa Televisions (al veí canal 159), que ofereix una selecció de programes produïts per la Xarxa de Comunicació Local i les televisions adherides.

Des de betevé, que ja es podia veure a Vodafone One (al canal 803), es considera que la seva presència en aquestes plataformes de televisió de pagament és important, perquè li obre noves possibilitats de consum entre el creixent número d’espectadors que contracten aquest tipus de serveis, i també perquè permet arribar a tot Catalunya. Això enllaça amb un dels “pilars estratègics” de la nova etapa com a mitjà transmèdia: la voluntat de “depassar els límits territorials i centrar la mirada en la proximitat cultural”, indica en un comunicat.

“Hem detectat que molta gent ha substituït el comandament a distància de sempre de la tele pel de la plataforma, i per tant, per a nosaltres era molt important ser en aquest entorn, perquè si no quedàvem al marge de tot aquest canvi”, assenyala el director de betevé, Sergi Vicente, que ho qualifica de gran pas per al mitjà municipal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram