La direcció de TV3 continua avançant en els canvis a la graella de cara a la propera temporada. Al setembre, la cadena remodelarà el Telenotícies comarques que ampliarà el temps d’emissió i eliminarà les desconnexions per províncies. En la nova etapa, el TN comarques estarà dirigit i presentat per Núria Solé, actualment a Els matins, que la temporada no continuarà i la seva franja l’ocuparan dos programes independents, un d’informatiu i un magazín d’entreteniment.

El nou TN comarques començarà al voltant de les 13.45 h (ara ho fa a les 14 h) i enllaçarà amb el TN migdia sense la pausa publicitària que ara els separa. El format actual s’estructura en uns 14 minuts d’emissió comuna per a tot el país i uns 7 minuts en desconnexió per a les demarcacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A partir de setembre, el TN comarques emetrà uns 40 minuts sense desconnexions, però amb una forta aposta per les informacions en directe i des de l’exterior, per guanyar en agilitat i flexibilitat.

Per la seva part, el Telenotícies comarques en aranès per a la Vall d’Aran mantindrà la seva programació pròpia setmanal els divendres al migdia.

“Aquest nou repte suposa impulsar el format del TN comarques per oferir més actualitat d’arreu del país, amb més connexions en directe per explicar el que passa des del lloc on passa, i a disposició del conjunt de l’audiència”, destaca Solé.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram