El grup de Cultura i Innovació del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza aquest dimecres la segona edició de les Jornades de Periodisme i Crítica Musical, les quals tenen per objectiu ajudar a redescobrir i redefinir el rol social d’aquesta branca del periodisme cultural en l’ecosistema comunicatiu actual.

Les jornades s’estructuren en quatre taules de debat:

  • On són les altres músiques? (16.00 h), amb Tania Safura Adam (Radio Africa Magazine), Xavier Cester (Ara), Jordi Martí (Sons, 440), Nando Cruz (El Periódico, El Confidencial) i Silvia Cruz Lapeña (El Español, Rockdelux, Deflamenco).
  • On són les dones? (17 h), amb Montse Virgili (Catalunya Ràdio), Anabel Vélez (Ruta 66), Helena Morén (Enderrock) i Quique Ramos (Noisey, Gentnormal, 13millonesdenaves).
  • On són els joves? (18 h), amb Yeray S. Iborra (Catalunya Plural, eldiario.es), Pau Cristòful (TIU Mag, El 9 Nou), Aïda Camprubí (Rockdelux) i Blanca Martínez (Tentaciones).
  • Reivindicacions: obstacles a la professió (19 h), amb Luis Hidalgo (El País), Jordi Bianciotto (El Periódico) i Blai Marsé (Catalunya Ràdio).

Les jornades van néixer el febrer de 2016 amb la voluntat de convertir-se en un espai de reflexió col·lectiva que ajudi als professionals a afrontar els reptes de present i futur d’aquesta especialitat periodística tan particular i tradicionalment poc gremial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram