La periodista Susanna Griso ha estat distingida amb el Premi Primera Esmena atorgat per l’Associació Espanyola Eisenhower Fellows, que distingeix el compromís dels professionals amb la defensa i promoció de la llibertat d’expressió. La presentadora d’Espejo público d’Antena 3 va recollir el guardó dilluns a la nit en un acte a l’Institut Cervantes de Nova York.

“La llibertat d’expressió continua sent l’aorta invariable de tot periodisme, televisiu o no, i naturalment és la llibertat d’expressió l’oxigen primer i últim de qualsevol democràcia que aspiri a ser tal, i no només al BOE, sinó a peu de semàfor”, va assenyalar Griso en el seu discurs.

“No escatimaré que m’és molt gratificant una distinció al respecte, però no perquè hagi aconseguit jo alguna joia rara en el meu exercici, sinó perquè els amics de l’Associació Eisenhower han volgut apreciar a mi allò simple a què tot periodista aspira, en paper, en ràdio, en televisió: a dir la veritat sense mirar de reüll “, va manifestar, segons informa Atresmedia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram